Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek manapság melyik a...

Szerintetek manapság melyik a legnépszerűbb hajszín? (egyszínűre gondolok nem az ilyen melírozottra)

Figyelt kérdés
úgy értem szerintetek milyen hajszínű lány van több? fekete barna vörös vagy szőke és h ti mit gondoltok az adott hajszínről :)
2009. aug. 29. 00:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szőke

nagtyon felkapott hajszín

mindenhol ,többségben,akár filmben is,a szőkék a bombázók.Szőkékre buknak ,pedig bármilyen hajjal lehet valaki szexi.Aki szőkén dögös,az barnán és feketén is az :)

na szóval,ezért szerintem mindenki befesteti a haját szőkére,h. több legyen az önbizalmuk,hátha így majd jobban tetszenek a fiúknak [ de ez inkább a tinikre vonatkozik ]

és persze vannak nagyon sokan,akik azért,mert szimplán tetszik nekik,ez paszol hozzájuk :)

2009. aug. 29. 00:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont emiatt nem eseteim a szőkék =)
2009. aug. 29. 01:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Fordász vagyok, és ha azt nézzük hogy egy színre gondolsz mindenképp a barna van fölényben, mert sok szőke csak melíros és nem festett! Az már nem egy szín ugyebár :D

De amugy nagyon megoszlik, a mi vendégeink nem divatbol hordják a hajszint, hanem azért mert nekik az áll jol. Biztos vannak olyanok is akik divatbol szökére festetik pl :S

2009. aug. 29. 06:53
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Az ősz! Hiszen itt a szeptember!
2009. aug. 29. 08:06
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
A szőke hajszín már lecsengőben van. Ahogy a fodrász kommentelő is írta, inkább mostanság a barna haj a trendi. Pár hónap múlva jobban észre fogjuk venni az embereken.
2009. aug. 29. 08:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fekete. Barátnőim többsége az (sokan vörösek voltak előtte), aki meg még nem, az most akar az lenni (melírozott szőkéből). Az én hajam festett szőke, mégpedig azért, mert korábban természetes szőke voltam, így ezt szoktam meg. Úgy gondolom, hogy a zöld szememhez és a fehér bőrömhöz jól is áll. Ráadásul rengeteg árnyalata van, lehet variálni. Voltam már fekete is kb. 1 hétig, nagyon jól állt, de olyan volt, mintha valami idegen nő testébe költözött volna a belsőm, nem bírtam vele megbarátkozni, nem én voltam. Próbálkoztam a barnával is, az meg öregített, így maradt a szőke. 28/L
2009. aug. 29. 10:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig pont hogy a barna meg a fekete divat!

A baráti körömben csak egyedül én vagyok szőke, van egy csomó barátnőm és mindenki vagy barna, vagy fekete.

És ez az osztályban is így van, csak nekem van szőke hajam, a többi lány a trendet(!!) követi.

Ha megnézzük, manapság a sztárok is átváltanak szőkéről barnára, sokan, akik addig szőkék voltak, befestették a hajukat feketére (barnára), mert most az a divat és persze mindenki a divatot követi...Bocsika, persze kivételek mindig vannak!!

:)

2009. aug. 29. 10:25
 8/16 A kérdező kommentje:
az a fura h 7-en írtatok de egyikőtök sem írt a vörös hajról :)
2009. aug. 29. 10:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is a barna haj a divat. egyértelmű, hogy a szőke haj most kimenőben van.
2009. aug. 29. 10:49
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Ezért különlegesebb manapság szőkének lenni! ;)
2009. aug. 29. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!