Szerintetek manapság melyik a legnépszerűbb hajszín? (egyszínűre gondolok nem az ilyen melírozottra)
szerintem szőke
nagtyon felkapott hajszín
mindenhol ,többségben,akár filmben is,a szőkék a bombázók.Szőkékre buknak ,pedig bármilyen hajjal lehet valaki szexi.Aki szőkén dögös,az barnán és feketén is az :)
na szóval,ezért szerintem mindenki befesteti a haját szőkére,h. több legyen az önbizalmuk,hátha így majd jobban tetszenek a fiúknak [ de ez inkább a tinikre vonatkozik ]
és persze vannak nagyon sokan,akik azért,mert szimplán tetszik nekik,ez paszol hozzájuk :)
Fordász vagyok, és ha azt nézzük hogy egy színre gondolsz mindenképp a barna van fölényben, mert sok szőke csak melíros és nem festett! Az már nem egy szín ugyebár :D
De amugy nagyon megoszlik, a mi vendégeink nem divatbol hordják a hajszint, hanem azért mert nekik az áll jol. Biztos vannak olyanok is akik divatbol szökére festetik pl :S
Szerintem pedig pont hogy a barna meg a fekete divat!
A baráti körömben csak egyedül én vagyok szőke, van egy csomó barátnőm és mindenki vagy barna, vagy fekete.
És ez az osztályban is így van, csak nekem van szőke hajam, a többi lány a trendet(!!) követi.
Ha megnézzük, manapság a sztárok is átváltanak szőkéről barnára, sokan, akik addig szőkék voltak, befestették a hajukat feketére (barnára), mert most az a divat és persze mindenki a divatot követi...Bocsika, persze kivételek mindig vannak!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!