Hogyan lehet sima borom?
HA nincs időd elmenni bőrradírért, vagy csak a szülők akadékoskodnak, hogy minek az, házilag is készíthetsz:
Egy kis testápolót, keverj össze kristálycukorral, és kész...tudom, hogy érdekesen hangzik de ezt egy bőrgyógyász, ismerős ajánlotta...
Ja és van még egy super receptem is száraz börre...általában csak kézfejen szoktam csinálni, szerintem először te is ott próbáld ki:
Fogj másfél-, két deci tejet, adj hozzá egy-két evőkanál vizet (nem fontos, csak hogy több legyn) Majd ebben mosd meg a kezed, végül jön az X hozzávaló: Az olivaolaj! Két evőkanállal csöpögtess a tejre és merícsd el benne a kezed, majd kenegesd szét a tejcseppeket, ezt 3-5 ször ismételd, ezek után hagy mindent rászáradni, semmit se törölj le. Tudom az olaj olyan lesz mintha örökre ott akarna maradni, de fél óra alatt felszívódik. Ezek után még 20 percig semmi szappan!
Ezt havonta 1-2 szer, szükség szerint többször ismételd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!