Mit csinaljak, ha amikor leborotvalom a honaljam, sima lesz, de a borom sotet ott, es ugy nez ki, mintha nem lenne sima?
de a legtobb nonek, ott is olyan a bore, mint akarhol mashol. nem sotet.
a gyanta sem segitett?
Nekem is ez van :S
szerintem gyanta segíthetne rajta, próbáld ki, hogy veszel valami drogériából gyantát/hideggyantát és otthon próbáld ki, hogy használ-e. :)
De a gyanta és az epilátor segítene,kár hogy nem bírom annyira a fájdalmat...na de majd fokozatosan,a lábamat 1x már sikerült leepilálni...talán ezt is megszokom majd:)
Egyébként azért sötét a bőröd,mert a borotvával csak levágod a szőrt,de az epilátor/gyanta tövestül szedi ki a szőrt,így nem marad sötét a bőröd,mert a szőr látszik át,azért sötét a bőr..:S
Én a hónaljamon epilálógépet használok épp azért, hogy ne legyen olyan sötét meg minden...és így nagyon szép ott is a bőr, olyan, mint a többi testrészemen, ami nagyon jó érzés! :)
Szerintem próbáld ki te is, tuti, hogy segíteni fog!!!
Őszintén szólva nagyon rossz érzés volt az első epilálás, de ki kell bírni, megéri!!! Aztán fokozatosan enyhül a fájdalom, már a 3.-4. alkalomnál simán kibírható az egész!
Ja és nem is 1-2 napig sima, mint a borotvával...tehát még ezért is megéri!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!