Létezik olyan, hogy a haj letörik?
Az egyik oldalon látványosan rövidebb a hajam, mint a másikon. Fodrász nem nyúlt hozzá.
Létezik olyan, hogy csak úgy letörik?
Festem, és sajnos későn kaptam észbe, hogy szegény kiegészítő ápolást is igényel.
létezik, például ha feketéből szőkére szívatod tőből is letörhet
de egyik napról a másikra lett rövidebb? vagy folyamatosan?
Az eredeti hajszínemből (világosbarna) festettem vöröset. A fodrász elvileg le is szívatta.
Egyik pillanatról a másikra egyre rövidebb lett. :( De csak az egyik oldal.
Én ugyan nem festetem, de cserébe vasalom és előfordult velem is, hogy egyszer csak észre vettem, hogy az egyik oldalon rövidebb, mint a másikon, nem sokkal max 1,5 cm-rel.
Ha el van töredezve és gyengülve a hajszál vége, egyszer kétszer megfésülöd én el tudom képzelni, hogy attól letörik. Én most Gliss Klurtól használom az extra töredezett hajra kifejlesztett sampont és balzsamot, úgy veszem észre, hogy jobb lett tőle. Lehet hajolajat is kapni ugyanebből a márkából :)
szerintem válassz ki egy hétvégi napot délelőtt kend be ricinusolajjal
majd mosd le este
utána pedig rendszeresen balzsamozd
az is jó hajerősítő hogy fürdés előtt egy lavor vízbe teszel levendulát meg levendula olajat és abba fél óráig áztatod aztán lemosod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!