Csajook! Hajhullás! Megőrülök:D házipraktikák? Vitamint már szedek rá. Egyéb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 21:56
1/5 anonim válasza:
Én naponta eszek grapefruitot :)
3/5 anonim válasza:
Ricinusolajos pakolás, zsályás-rozmaringos-mezei zsurlós öblítés, Bánfi hajszesz, Herba Vita hajszesz, Koffeines sampon/balzsam/tonik, Panthenol hab/sampon/balzsam, Helia-D regeneráló esszencia, Varga cseppek....
4/5 anonim válasza:
jajaj, csak ricinust ne! :D persze nekem mindegy. amúgy nem akarok én is azok közül lenni, akik az orvost hajtogatják, de a hajhullás oka lehet belső is... tehát ha van gyulladásod vagy fáj valamid, akkor érdemes egy kivizsgálás. na de vitamint én is szedtem, javított valamennyi a hajamon. de egy jó sampon és a megfelelő hajmosási technika is sokat ér. nem körömmel kell kaparni a fejbőrt, hanem ujjbeggyel masszírozni, és nem szabad nagy mennyiségű sampont hazsnálni egyszerre. a tenyeredre nyomd ki és dörzsöld el, majd vidd fe. ne legyen a víz hőmérséklete se túl meleg, se túl hideg. és óvatosan fésüld :D
5/5 A kérdező kommentje:
ezt a ricinusst már hallottam énis hogy jó. most akkor ajánljátok vagy nem?:D
2013. jan. 12. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!