Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartós hullámos hajat szeretné...

Tartós hullámos hajat szeretnék! Van valami jó, ami nem károsítja annyira a hajamat?

Figyelt kérdés

Egészséges, szép, de sajnos erősszálú és szögegyenes hajam van. Emellett nagyon dús, a fodrász alig bírja ritkítani. Sötétbarna és kb. a hátam közepéig ér, ha előre teszem mell alá. Anyukám nem engedi a dauert, mert neki is volt és nagyon kiszárította a haját. Viszont már nagyon unom a csavarókat és a hajsütőt. Először ismert fél nap és már benne sincs, időigényes és nem utolsó sorban a hajsütő vas nagyon roncsol. Hallottam egyéb dolgokról, mint biodauer és headlines. Erről mit gondoltok? Valaki próbálta már? Jahh és plusz a fenti kérdés. Kicsit sok tudom, de előre is köszönöm.

Egy kép! Ilyet szeretnék vagy hasonlót:

[link]

[link]

2009. aug. 28. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ezt a hajat mármint Kristenét nagyméretü csavarókkal lehet sztem megcsinálni :)
2009. aug. 28. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:

elsö vagyok: utanéztem youtubon van fent egy pár videó kristen hajáról :)

http://www.youtube.com/results?search_query=kristen+stewart+..

2009. aug. 28. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán erre gondoltam! Tudom, hogy hogy kell megcsinálni csak nem marad meg benne csak egy fél napot. Arra gondoltam, hogy sokáig. Hónapokig. És a nagy hajcsavarót meg egyebeket próbáltam és el is értem a kívánt a hatást csak mint már mondtam rövid ideig. És még mindig érdekelne a biodauer és társai! Amúgy köszi!
2009. aug. 28. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a headlines-t nem ajánlom. Barátnőmnek volt és nagyon csúnya lett. Mármint az elején szép és tényleg nem roncsolja annyira hajat mint a sima dauer, de ugye elvileg úgy kéne, hogy egy idő után "eltűnik" a hajadból nem úgy mint a dauer, ami meg lenő és csúnya, de sajna a headlines is olyan csúnya lesz idővel, száraz lesz tőle a hajad és csúnya ahogy lenő. Ennél még a hajsütővas is jobb. Viszont szerintem probáld meg azt, hogy vegyél szivacs hajcsavarót, este a vizes hajadra tegyél egy kis hajhabot, csavard be csavarókkal a hajad és reggelre szép göndör lesz :) Nekem eddig ez vált be, mert nekem is nagyon erős szálú a hajam és semmi mástól nem maradt egész napra göndör.
2009. aug. 28. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem szintén erősszálú szög egyenes hajam van. Leírom, hogy én hogy szoktam: Este miután megmostam, és megszárítottam a hajam, betekerem ilyen típusú csavarókkal:

[link]

Elég vékony tincseket veszek és mielőtt rátekerem a csavaróra előtte összesodrom a tincset maga körül, így könnyebb rátekerni a hajcsavaróra. Mielőtt feltekerem befújok ezzel minden tincset:

[link]

Én nem szoktam benne aludni, mielőtt lefekszem kiszedem a hajamból a csavarókat, mert így lesz reggelre csak "hullámos" és nem csigás. Nekem így megmarad egy hétig is.

De nem csinálom túl gyakran mert úgy vettem észre ez a spray szárítja a hajat, gondolom az alkohol tartalma miatt.

2009. aug. 28. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem ajánlanám, mert az ilyen hajtípusnál mint amilyen a leírtak alapján neked van, nem nagyon lenne eredményes se a dauer, se a headline. Sógornőmnek is ilyesmi a haja, és neki csak hazavágták ezek az eljárások. Az, hogy ha becsavarod/besütöd és csak fél napig marad benne, azt jelzi, hogy szögegyenes hajad van, amilyet ugyan sokan szeretnének, viszont az ilyen hajak nagyon nehezen formázhatóak és akkor sem lesz tartós. Azt javasolnám, hogy inkább keress valami professzionális hajlakkot és besütés után ezzel rögzítsd, hátha úgy tovább tart. Amúgy mit nem adnék ha olyan egyenes hajam lenne mint neked!... Akkor nem kéne annyit hajvasalóznom. :D
2009. aug. 29. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!