Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék hullámos hajat, de...

Szeretnék hullámos hajat, de félek a dauertől. Tudom, hogy károsítja a hajat. Érdemes dauert tetetni bele?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 2 hete daueroltattam. Zsírosodó a hajam és ezzel, hogy egy kicsit kiszárította, ott tartok, hogy pont jó a hajam. Nem szárította ki nagyon, csak épp annyira, hogy egészséges hatása legyen.

Nekem derékig érő, vékonyszálú a hajam. Már szinte teljesen kilógta a hullámokat és nagyon sajnálom, mert szerettem.

2011. máj. 25. 12:43
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem is eléggé zsírosodik, és hallottam is, hogy jó a vékonyszálú, zsírosodó hajra a dauer. Akkor érdemes? Eddig csak egy napig bírta a hajamban a hullám, ha be volt egész éjjel fonva. De nagyon el is lehet rontani, nem? Bár én nem göndört akarok, hanem csak hullámot. A kettő nem ugyanaz.
2011. máj. 25. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem volt. és ha el akarod tüntetni meg kell várni míg lenő. nekem a vége felé már ilyen szöszös volt az egész
2011. máj. 25. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A zsírosodásodnak BIZTOS, hogy jót fog tenni. Már csak ezért is érdemes.

Ha olyan típusú a hajad, mint az enyém (az enyém egy óráig sem bírja a becsavarást), akkor nagyon hamar ki fogja lógni a hullámokat, velem is ez történt, gondolkodom rajta, hogy fizu után újra megcsináltatom, hátha tartósabb lesz.

Szerintem nyugodtan vágj bele. Ha mégsem tetszik, akkor meg majf fésülgesd minden nap, moss hajat kétnaponta, minden egyéb, csinálj olyanokat, amiket amúgy nem szabadna a dauerolt hajjal.

2011. máj. 25. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!