Fokhagymás-almaecet arcra?
Azokhoz szól a kérdésem akik már kipróbálták!
A minap összedobtam én is, pépessé zúztam 2 fokhagyma gerezdet, majd meglocsoltam almaecettel, aztán még jobban összenyomkodtam, majd egy vattát belemártottam és bekentem vele az arcom.
Annyira nagyon csípett, hogy elviselhetetlen volt, nem bírtam csak kb. 3 percig.
Ez természetes? Ilyennek kell lennie, vagy csak az én arcom nem bírja?
Sav+ alhohol.
Te hülye vagy.
És ezt nem lecseszésnek mondom.
Mit akartál elérni?
Lukakat megy hegeket?
Szétroncsolódott bőrszöveteket?
Bocs, de írd meg hogy mire használtál volna elkeseredésedben ilyet, hátha tudunk jobb ötleteket adni!:)
Köszi
Egy internetes cikkben olvastam róla...
Pattanások ellen
A felnőttkori pattanásoknak számos oka lehet, így megannyi módszerrel is felléphetünk ellenük. Az egyik legegyszerűbb és valószínűleg legköltséghatékonyabb a fokhagymából készült pattanástalanító szuperszer. Ehhez alaposan keverjünk össze két gerezd péppé zúzott fokhagymát körülbelül ugyanennyi almaecettel, majd vattával vigyük fel a tiszta arcbőrre. A gyulladásgátló, baktériumokat lefegyverző csodaszer nemcsak a pattanások ellen hatásos, de az almaecet rendbe szedi a bőr pH-ját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!