Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen vitamin kell a hajnak?...

Milyen vitamin kell a hajnak? Milyen ételekben vannak ezek? Hullik a hajam

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,nincs rossz fogam ,vérképet akarok csináltatni,de csak szeptember végén érek rá .addig is mit tegyek?már 3 hónapja jobban hullik és már tapintásra meg látásra is érzem a különbséget:s
2009. aug. 28. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Leggyakrabban a VAS-hiány okozza a hajhullást! Lehet kapni VAS vitamint pezsgőtablettába kivitelben is.

Esetleg ha korpás, akkor is hullhat a hajad.

2009. aug. 28. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:

A-vitamin hiány is okozhatja, és azthiszem a túl sok A-vitamin is...

az E-vitamin még ami jót tesz a hajnak és a bőrnek

De lehet, hogy egészen másféle problémád van, nem ártana orost megkérdezni erről...

2009. aug. 28. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Állítólag a köles - bármilyen formában - szinte csodaszerként hat a hajhullásra!
2009. aug. 29. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy értem, meg kell enned. :D
2009. aug. 29. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Hullik még?
2010. jan. 16. 12:53
 6/9 A kérdező kommentje:

igen sajnos:(

pedig nem veszem észre annyira hogy hullana csak azt hogy egyre kevesebb a hajam.és már mások is kérdezték hogy minek ritkíttatom meg?!:(

2010. jan. 16. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
És eszed a köleskását?!! Tök egyszerű elkészíteni, 500 Ft fél kg a bioboltban... Szerintem állj rá erre az étrendre. Nekem soha nem nőtt a hajam,aztán elkezdtem a kölest enni és már majdnem a hátam közepéig ér! Hidd el, hogy van hatása.
2010. jan. 17. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt bajom a hajhullással. Részletesen vérképet csináltattam, de nem volt semmi bajom.

Aztán elgondolkoztam, hogy amikor kezdett hullani a hajam, mi történt velem, mit csináltam másképp!? Pont azidőben költöztünk át egy másik fősulis koliba, de mindent úgy csináltam/azt ettem mint eddig.

A megoldás a VÍZ volt. Erősen klóros volt a csapvíz. Ittam belőle, és a hajam is azzal mostam. Aztán ott nem mostam a hajam, és ásványvizet ittam. Kezdett elmúlni a hajhullás, mostanra már újra nagyon sűrű.

Ezzel csak azt akartam írni, hogy nézz szét a környezetedben, hogy mit csinálsz másképp, mióta hullik a hajad. Hátha van összefüggés valamivel.

(21F)

2010. jan. 17. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia. A kölest hol tudod beszerezni? Én csak ilyen előre elkészített kölesgolyót találtam mindenhol, erre felénk pedig nem termesztik.
2010. febr. 12. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!