Milyen vitamin kell a hajnak? Milyen ételekben vannak ezek? Hullik a hajam
Leggyakrabban a VAS-hiány okozza a hajhullást! Lehet kapni VAS vitamint pezsgőtablettába kivitelben is.
Esetleg ha korpás, akkor is hullhat a hajad.
A-vitamin hiány is okozhatja, és azthiszem a túl sok A-vitamin is...
az E-vitamin még ami jót tesz a hajnak és a bőrnek
De lehet, hogy egészen másféle problémád van, nem ártana orost megkérdezni erről...
igen sajnos:(
pedig nem veszem észre annyira hogy hullana csak azt hogy egyre kevesebb a hajam.és már mások is kérdezték hogy minek ritkíttatom meg?!:(
Nekem is volt bajom a hajhullással. Részletesen vérképet csináltattam, de nem volt semmi bajom.
Aztán elgondolkoztam, hogy amikor kezdett hullani a hajam, mi történt velem, mit csináltam másképp!? Pont azidőben költöztünk át egy másik fősulis koliba, de mindent úgy csináltam/azt ettem mint eddig.
A megoldás a VÍZ volt. Erősen klóros volt a csapvíz. Ittam belőle, és a hajam is azzal mostam. Aztán ott nem mostam a hajam, és ásványvizet ittam. Kezdett elmúlni a hajhullás, mostanra már újra nagyon sűrű.
Ezzel csak azt akartam írni, hogy nézz szét a környezetedben, hogy mit csinálsz másképp, mióta hullik a hajad. Hátha van összefüggés valamivel.
(21F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!