Mit tegyek a pattanásaimmal?
Eléggé csúnya, a gyulladásoktól már vörös pattanásaim vannak. Nagyon szégyellem, ha alapozót használok még több lesz, viszont AVON-tól használok egy ilyen leszárítós korrektort, de az sem nagyon használ, mert csak éjjelre szoktam, de akkor igazából letörlődik ahogy forgolódok. De ha napközben használom, akkor nagyon nagyon kevés mennyiséget kell, mert nagyon eltűnik a bőrömtől /csak egy árnyalatban kapható/ és egyszerűen nem tudom mit tegyek, NAGYON ENYHÉN zsíros a bőröm is.. A kozmetikus nem tudott igazán segíteni, csak vörösebb lett az arcom. Kérlek segítsetek! Előre is köszi!
13/L
Ezt lehet venni akár a TESCO-ban is,nekem BABABŐRÖM lett tőle!Vizes bőrre kenni,belemasszírozni,utána 10 perc után lemosni. Viszont ha 10 perc után nem mosod le,foszlik a bőröd,de nagyon. Nekem sokat segített ez a készítmény,érdemes volt megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!