Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Cink, ha oldalt alig van...

Cink, ha oldalt alig van póthajam meg hátul? De ha hátrateszem akkor úgye látszik hogy oldalon szinte nincsen. Bulin felkössem szerintetek? Vagy nem cinkes?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
a póthaj maga elég CINKes
2013. jan. 10. 15:09
 2/7 A kérdező kommentje:
haha neked lehet az ;))))))
2013. jan. 10. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:
köszmááá ezt a nagy segítséget xd xd xd
2013. jan. 10. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A póthaj eleven nagyon gáz, ha látszik, hogy póthaj. Te dolgod eldönteni, hogy azáltal, hogy egyik oldalon nincsen, vajon látszik e, hogy póthaj.
2013. jan. 10. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a cink: [link]

Csak hogy tisztában legyél vele, bár általánosban tanították, na mindegy...

A póthaj meg valóban nem egy szép dolog, főleg ha hol van, hol nincs... elég undorítónak tartom az ilyen csajokat akik a saját hajuk ápolása helyett mindenféle idegen hajat tesznek a saját hajuk közé... ami ugyebár a saját hajra is káros ha nem tudnád.

2013. jan. 10. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:
ok :D:D:D:D::
2013. jan. 10. 17:56
 7/7 Angela...Angiie válasza:
elég bunkó válaszokat adtatok neki na mind1. én birom a póthajat (nekem is van) de ha oldalt nincs....az téleg cinkes :/ am sztem kösd fel :)
2013. jan. 10. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!