Leborotvaltam az intim részt tegnap, és meg most is kicsit faj ha hozza erek, ez baj, vagy csak megvagtam magam talan?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 16:26
1/9 anonim válasza:
vérzett? ha nem akkor első alkalommal borotváltad és kicsit érzékeny. ennyi lehet.
2/9 anonim válasza:
Be kellene kenni borotválás után. Elég érzékeny ott a bőr.
3/9 szamo77db válasza:
Az egész lenti borotválás megint egy hóbort. Fogalmam
sincs, ki indíthatta el. De nagyon sok esetben van utána
különböző probléma! Én semmiképp sem csinálnám! Épp elég
az arcommal kínlódni!
4/9 anonim válasza:
Azért cuncikám,mert még soha nem borotváltad le,és azt hiszem elsőre nem jó minőségű pengével.És most érzékeny.Nekem is szokott ilyesmi lenni,ha sz@r borotvával borotválkozom.Majd el múlik.
5/9 anonim válasza:
szamo77db:
Mi a kínlódás vele? Zuhanyzás közben 2 perc az egész, pár mozdulattal le lehet kapni.
6/9 okoska31 válasza:
nem, a szamo válaszában az arcra tett utalás a szép... hívhatunk Fiona - néven?:):):)
egyébként sokadik borotválásra is tud érzékeny lenni, akár fájni - ne aggódj emiatt.
viszont valamivel tényleg bekenheted, ha nem éppen szex, és így nyálas kezelés következik utána...:)
7/9 anonim válasza:
Nem tudom. Feltétlenül látnom kéne! :D
8/9 anonim válasza:
Szamo77db amolyan mediterrán típus biztosan! :D
9/9 anonim válasza:
Majd legközelebb leborotválom neken én!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!