Mivel tudom gyorsan megnöveszteni a hajam?
Sokan dicsérik a Bánfi termékeket, de én azokat csak akkor ajánlom, ha amúgy nem festett a hajad, mert nekem szó szerint lemarta a festéket és ilyen mosogatólé színű hajat kaptam :D
Mondjuk elsőnek szerintem a belső táplálás a legfontosabb. Ha úgy érzed a tél miatt nem tudsz elegendő zöldséget, gyümölcsöt enni, akkor legalább egy multivitamint kezdj szedni. A DM-nek van saját márkás B vitamin komplexe, nagyon jó és nem is drága. Sok tejterméket és tojást fogyassz (a tojás tele van ugye fehérjével, A és B vitaminokkal stb).
A ricinusolajról megoszlanak a vélemények, de nekem bevált. Kipróbálhatod, bár elég sok macera van vele.
Gyógynövények közül a mezei zsurló és a csalán, amit még tudok ajánlani, külsőleg, belsőleg egyaránt. Én most azt csinálom, hogy hajmosás előtt főzök egy pohárnyi csalánteát és abban hígítom a samponom. A rozmaring is jó.
Néhány link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!