Az lehet hogy két évszaktípusba is beletartozom valami szerint?
Figyelt kérdés
jellemzőim: fehér bőr, középbarna haj, mogyoróbarna szem, szeplőim nincsenek
A télbe a bőröm miatt sorolnám magam, a nyárba a hajam miatt. szerintetek? :D 14/L
2013. jan. 6. 17:59
2/4 A kérdező kommentje:
én sem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, csak rátaláltam erre a dologra, gondoltam megnézem mi vagyok :D meg kb minden szín jól áll nekem, szeretem is őket, inkább a fazonon kell gondolkozni/változtatni. :D
2013. jan. 6. 18:09
3/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.. és én is a tél és a nyár között gondolkodok... :D De amúgy azt nézd meg, hogy az erős színek (élénk piros, fekete,fehér, sötétkék, sötét színek) állnak jól neked, vagy ezeknek a világosabb/szolidabb fajtái. Ez alapján el lehet dönteni.
4/4 A kérdező kommentje:
akkor lehet, hogy tél. :D sok feketét hordok de nem emozásból meg ilyenek :'DD egyszerűen szeretem azt a színt. ha rózsaszín, akkor sötét rózsaszín, kékkel, pirossal ugyanez. akkor télnek határozom magam :DD
2013. jan. 6. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!