Melyik hatásosabb a Mikrodermabrázió, vagy ha lézeres heg eltávolítás?
Figyelt kérdés
Elég sok pattanás utáni heg van az arcomon és elszeretném őket tüntetni, de nem tudom ,hogy melyikbe kéne belefogni. Árban mindkettőnél elég nagy a szórás bár klinikát/szépségstúdiót kinéztem már,csak nem tudok dönteni. Elég sok miteszerem,meg valami pattanás szerűségek is vannak rajtam ,bár nem teljesen azok ,és szeretném ha ezek is eltűnnének. Segítsetek! 24 l2013. jan. 6. 16:44
1/3 anonim válasza:
alézeres jüval komolyabb eljárás ép ezért drágább is és csak rovos csinálja. Az már máskérdés hogy nem elég-e a csiszolás a Te hegeidre. Sokszor simán elég az is. A miteszerek nem fognak eltünni, mindnekinek van.
2/3 anonim válasza:
A mikrodermabrázió jobb megoldás,a pórusok méretét is kicsinyíti!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jan. 7. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!