Milyen gyakran kell melírozni a hajat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 13:42
1/2 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy milyen gyorsan nő a hajad.
Régebben 2-3 havonta melíroztattam, mióta hajnövesztő sampont és hajszeszt használok azóta 1-2 havonta szoktam.
Nekem sapkával melírozzák, és a gyakoriság miatt csak a tövét (30 percig hagyják hatni) aztán a végére teszik rá a festéket, így kevésbé roncsolja a hajam.
Régebben az egészet festettem és a festéstől rettenetesen elvékonyultak a hajszálaim és nagyon töredezik a vége.
2/2 A kérdező kommentje:
Elég gyorsan nő a hajam havonta kb 1,5 centit, de csak 3-4 havonta veszem rá magam csak addigra már elég ronda. Pláne mivel sőtét barna hajamban van egy csomó szőke melír. Alufóliával szokta csinálni a fodrászom mivel középhosszú a haja, bár volt egy fodrász aki egyszer sapkával csinálta azt hittem meghalok szadista volt egy picit.
2009. aug. 27. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!