Sajnos mindennap vasalom a hajam ugyis annélkül nem nagyon ál sehogyan sem. De ez melett heti 2szer rakok pakolást rá balzsamot is használok és hővédőt is. Így nagyon roncsolja a hajvasalo?
Ezek a dolgok nem sokat védnek. A hajvasaló mindenképp roncsolja a hajat.
Mellesleg olyan nincs hogy nélküle nem áll sehogy... pár éve még senki nem használt hajvasalót, mégsem volt semmi baj a hajukkal az embereknek. Sőt talán még szebb is volt.
*minden nap
*úgyis
*anélkül
*áll
*mellett
*hajvasaló
mindezt 3 sorból..
amúgy: Igen.
kb 4 éve 2-3 naponta vasalom a hajam, de volt, hogy naponta. Ráadásul festem is. Mindig jó minőségű sampont, balzsamot és hajvaslót használok. Mindeddig nem tette tönkre a hajam, sőt sokkal szebb és jobban áll, mint mielőtt vasalni kezdtem. Amire nagyon oda kell figyelni, hogy helyesen étkezz, esetleg szedj vitamint, igyál sok vizet. A hajat is belülről kell elsősorban táplálni.
De hozzáteszem, sosem növesztettem a hajam. A vállam fölé ér, és kb. 2 havonta levágatom. Szóval elképzelhető, hogy hosszabb hajnál ez nem működik.
rövid hajad van?
mert nekem amíg rövid volt, ritkított és rétegesen vágott addig naponta kellett vasalnom, amióta váll alá ér, nem ritkíttatom és kb egyhosszra van vágva, azóta lehúzza a súlya gondolom, nem kell vasalnom. jobban is néz ki mint előtte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!