A gyanta leszedte a bőrömet a karomon. Veszélyes ez?
Tegnap este gyantáztam a karomat, ami nagyon hülye döntés volt, nem is tudom, hogyan jutott eszembe...
Még a kézfejeimen is le akartam szedni a pihéket.
Nagyon gáz, de mindig szőrtelenítem a karomat, mert nagyon szőrös volt alapból...
Szóval most használtam először gyantát.
A szőrt nem szedte le jól, viszont a bőröm egy nagyon vékony rétegben lejött. Persze tényleg csak nagyon rétegben, de sok helyen csupa vörös. Mintha valami égési sérülések lennének.
Ilyesmi, de azért milliárdszor enyhébb, és csak foltokban ilyen:
Nem fáj, csak ha meleg éri, vagy erős dörzsölés.
Nagy baj? Mi bajom lehet tőle?
Előre is köszi a válaszokat! 15/l
Szóval forró volt a gyanta...
Én a cukorgyantát nem ajánlom, azzal lehet aztán égési sérüléseket szenvedni!!!
Nem tudom hogy sikerült túl hevíteni, de sejtem, hogy nem a hozzá való melegítő géppel.
Ha nincs ilyened, de szeretnél továbbra is gyantát használni, akkor mindenképpen szerezz be egyet.
Így néznek ki: [link]
Nekem ilyenem van: [link]
6-8000 Ft körül mozognak.
Ha nincs ilyened, de szeretnél beszerezni egyet, akkor még megjegyezném hogy lehet hogy jobban jársz, ha inkább epilátort veszel.
Jaj és vastagon kend bőrápoló krémmel, olívaolajjal ha van otthon, de a sima 100 Ft-os boltban kapható olcó ajakír is csodákra képes ilyen sebekkel. Ha van otthon ricinus olaj azt is tehetsz rá egy kicsit.
Köszi a válaszokat! :)
Ezt a gyantát többé tutira nem fogom használni... Nem gyantamelegítővel olvasztottam, hanem 50°-os vízben írta, hogy melegítsük meg... De szerintem akkor be fogok ruházni egy normálisra. :)
Egyébként volt itthon egy gyógyászati bőrvédő és bőrápoló spray, anyukám mondta, hogy fújjam be vele, és meg is javul... Komolyan mondom, egy fél óra alatt "elmúlt" a pirosság. Vicces, hogy néhány helyen még be is lilult a kezem... Többé nem leszek ilyen hülye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!