A cukor gyanta az micsoda tulajdonképpen?
Figyelt kérdés
Tudom hogy szörtelenítésre használják de hogyan és milyen módon? És csak kozmetikus vagy otthon is lehetséges?2012. dec. 28. 23:04
2/5 A kérdező kommentje:
de rohadt jó :D
2012. dec. 29. 00:03
3/5 A kérdező kommentje:
Hát öm...kipróbáltm...finom ám kőkemény cukor lett belőle akárhogy gyúrtam....
2012. dec. 29. 00:41
4/5 anonim válasza:
Mert túlmelegítetted. Az se jó, ha nem melegíted eleget. Nem véletlenül írják, hogy legalább 3 alkalom kell mire kikísérletezed magadnak. és akkor is vigyázni kell mellé, nehogy megégesd magad vele. Jó módszer és olcsó, de nem könnyű
5/5 A kérdező kommentje:
Értem :D én is erre tippeltem....minden esetre nyalókának jó :D majd megjegyzem ha édességet készítek :D
2012. dec. 29. 02:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!