A cukor paszta és a cukor gyanta ugyan az? és a cukor gyanta miért nem fáj annyira mint a rendes gyanta? :/
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:47
2/5 anonim válasza:
1.vok
ja meg a szőr növekedésével +egyező irányba kell lerántani,talán ezért is
3/5 anonim válasza:
Mert nem ragad a bőrre,csak a szőrszálra.Ezért könnyebb a gyantázás.
4/5 anonim válasza:
A cukorgyanta egy méz állagú anyag, lehúzócsíkkal kell használni, mint a szintetikus gyantákat.
A cukorpaszta sűrűbb, önmagában használható, az eredmény ugyanaz. A kettő összetétele megegyezik, a különbség csak a sűrűségében van.
A cukrozás azért fáj kevésbé, mert 1. nem forró használat közben, 2. csak a szőrszálhoz és az elhalt hámsejtekhez tapad, 3. a szőrszál növekedésének irányába kell letépni, nem annyira kellemetlen.
5/5 anonim válasza:
ennyi hülyeséget.. " a cukor természetes..asszem"
1 válaszoló írt értelmes választ
azért fáj kevésbé, mert csak a szőrhöz, elhalt hámsejtekhez tapad a bőrt nem szaggatja, a cukor paszta cukor, citrom lé, víz, otthon is könnyen elkészíthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!