Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem lett szép és egyenes...

Miért nem lett szép és egyenes a hajam a keratinos hajkiegyenesítéstől?

Figyelt kérdés

A kezelés után talán kicsit fényesebb lett és egyenesre be lett szárítva azóta egyszer mostam meg itthon és ugyanolyan volt mint előtte talán nem annyira hullámos de egyenesnek se mondanám pedig alapból nem nagyon hullámos a hajam és 13 ezer ft volt ez a művelet

ráadásul ugyanolyan töredezett a hajam mint előtte

pedig mindenki áradozik erről

2013. jan. 3. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
A töredezett végeket le kell vágatni, azt nem ragasztja össze semmi. Valòszínű egyébként valami el lett rontva.
2013. jan. 3. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
szerintem rossz helyen csináltattad,én visszamennék megkérdezni hogy ez mégis mi,mert ennyi pénzt kidobni az ablakon luxus..?
2013. jan. 3. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
töredezett részeket le kell vágni,és a kezelés utan tilos négy napig hajat mosni,össze fogni stb. de lehet h csak össze csapták :/
2013. jan. 3. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:

huu csütörtökön voltam és hétfőn mostam meg, de vasárnap összekötöttem leeht h szombaton is, nem emlékszem

de egy szóval nem mondták, hogy nem szabad

2013. jan. 3. 15:04
 5/10 A kérdező kommentje:
még egyszer megmosom majd és beszárítom hátha csak rosszul szárítottam be:S reménykedek benne
2013. jan. 3. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem a szárítástól függ, ha működött volna, anélkül is jóval egyenesebbnek kellene lennie.

Amúgy nekem olcsónak tűnik ez a 13 ezer forint vagy nem tudom, mert ahova én járok 20 ezer forintnál kezdődik a keratinos kezelés.

2013. jan. 3. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sima dauervízzel csinálták, nem keratinos egyenesítővel? Sokszor mosták és szárították, vasalták a hajad?

Azt nem is értem, hogyhogy nem mondták el a használati tanácsokat, ezek fontosak. Ennyi pénzért...menj vissza és kérdezz rá, mi is a helyzet?

2013. jan. 3. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:

megmosták valamivel 10 percig rajta volt utána lemosták megszárították utána kenték rá gondoloma keratint az 20 percig volt rajta majd beleszárították és akkor kivasalták tincsenként 10-15ször aztán öblítés vmi cuccot rákentek az is 10 perc és szárítás és kész

3 és fél órát tartott a folyamat

2013. jan. 3. 20:07
 9/10 A kérdező kommentje:

kétféle termékkel dolgoznak ez az olcsóbb, de attól még eygenesnek kéne lennie

nekem 13 ezer Ft is sok szóval csalódott vagyok

de szerintem ha visszamegyek annyit mondanak hogy a te hajad így reagált rá az árát ugyse kapm vissza:(

2013. jan. 3. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
te hajad így reagál rá,ez ellen nem lehet mit tenni,nem hiszem h össze lettél volna csapva..miért lenne jó nekik a saját nevükkel játszanak akkor!!!!!!!!!!??ugyan!!
2013. jan. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!