Emo hajat szeretnék (a többi lent) (? )
Sajnos a fodrászom nagyon rövidre vágja a hajamat, még akkor is, ha megkérem, hogy az aljából ne változtasson, még akkor is ha nagyon gány. Ezzel nem is lenne baj, de nekem muszáj a hosszú haj ( rg-hez konty) szóval nem mehetek fodrászhoz, csak akkor amikor közvetlen verseny után vagyok.
vállig érő, kicsit lenőtt féloldalas frufrum van ( sötétbarna, szinte majdnem fekete haj) ebből lehetnek normális emo hajat varázsolni( ha igen hogyan ?) nem ezekre a színekre hanem feltupírozottra gondolok. Sűrgős lenne
Írd be youtube-ra hogy: short emo hair, és kiad egy csomót. Ha egyik se jó, akkor: emo hair.
Amúgy már nem divat az emo.
Attól, hogy emo hajat akar még nem biztos, hogy az is. Mellesleg van akinek kifejezetten jól áll az olyan tupíros emo séró, pedig köze nincs az emóhoz.
Youtube-on szerintem találsz, illetve az ilyen "képnézgetős" oldalakon szoktak jó frizurák lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!