Nektek melyik bőrfeszesítő testápoló vált be? Használnak egyáltalán valamit?
Figyelt kérdés
Én most a Garnier citromsárgáját szeretném megvenni, erről van esetleg valakinek tapasztalata?2013. jan. 2. 18:04
1/1 anonim válasza:
Nekem extra száraz a bőröm. Régen sebesre vakartam, hámlott, minden baja volt :S Rengeteg krémet kipróbáltam az olcsó 100Ft-os boltok krémjeitől egészen a márkásakig. Ilyen Neutrogena, Garniel, Dove nem vált be egyáltalán, mert rá fél órára megint kenhettem be magam, viszont ami igazán jó volt az a Rossmannban kapható Isana márkájú E-vitaminos testápoló.
Valami nagyon rossz, híg, alig beszívódó testápolóra számítottam (mint a DM-ben kapható Baleasok), miközben pont az ellentéte. Sűrű, jól eloszlatható és egész nap hidratál. Nem kell nap közben 50x bekennem a lábam, karom, hanem elég csak 1x alaposan. Ezt használom már fél éve és teljesen meg vagyok vele elégedve. Azóta rendbe jött a bőröm is. Az ára 399 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!