Hogyan legyen sötétvörösből világosabb, barnás a hajam?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajszínem sötétbarna, abból festett a fodrász vöröset, majd otthon megfestettem és sötétvörös lett (szinte már feketének is elmegy ha nem napfényben nézzük).
Ilyen hajat szeretnék: [link]
Fényben most is ilyen árnyalata van a hajamnak, de én pont ilyet szeretnék. Valaki leírná, hogy pontosan mit csinál egy fodrász, annak érdekében, hogy ilyen legyen a hajam?
Előre is köszi :)
2013. jan. 2. 17:49
1/4 anonim válasza:
Higroxid-al szívasd ki a hajad :) fodrász kellékesbe adnak :) aztán meglátod milyen színű lett a hajad és én egy világosabb barnát tennék a hajadhoz már mint azzal festetném be :) egy fodrász tanuló :P de ne otthon csináld ezt meg mert a hidroxidot gyorsan kell felvinni a hajra :)
2/4 anonim válasza:
Egy kicsit szerintem le kell belőle szívatni és aztán befesteni ilyen színű hajfestékkel. Nem tudom mi a neve ennek az árnyalatnak, de ha elviszed egy (jó) fodrászhoz biztosan megtudja csinálni neked, vagy elmondani hogy mit hogy rakj rá, hogy ilyen legyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és a leszívatás mennyire károsítja a hajat? :)
2013. jan. 2. 21:02
4/4 anonim válasza:
hát igazából kiszárítja egy kicsit ezért ajánlott utána a bő balzsamozás!Vagy pakolást is használhatsz utána :) első kommentelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!