SEGÍTSÉG! Valami bevált tipp?
Nem alergia, szimplán leégtél. Elsőre max 1 perc!!!
Nekem nagyon pattanásos a bőröm, következőket használom:
reggelre sima arc lemosó (igazából bőr radír de nem használ.. max lemossa az arcod): Garnier Pure Fruit Energy (isteni az illata) estére: Garnier Pure Active bőr radír (jól kitisztítja a miteszereket, lassan 3 éve használom)
Amit még használok: Oriflame teafás szappan (300 ft) Oriflame teafás rozmaringos arckrém (minden reggel arcmosés után) VerMix forte (nagyon jó gyulladás csökkentő, jó hogy rátaláltam, nem csalódtam benne még :))
Én ezeket használom, de apránként vettem meg. MIndig használok valami lemosot az arcomra reggel, azért az a Fruitost, mert akciós volt (tudom hogy a Garnier jó) meg kinyítottam picit megnyomtam, láttam nem erős a szemcséje, ezért reggel mosok vele arcot) Este a masik Garnierrel jól megmosom, rá egy kis VerMix, és kész.. Nagyon ritkán 1-2 pattanásom van :)
Ezeket ajánlom, de mindenképpen most pihentesd az arcod.
De még tudom ajánlani a bőrgyógyászt, ő is jó dolgokat tud felírni pattanásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!