Kozmetikus után mikor múlnak el a hegek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 14:57
1/9 anonim válasza:
Hát, az már rég rossz, ha heges lesz kozmetikus után... Kivéve persze, ha mondjuk egy aknés bőrről beszélünk.
2/9 anonim válasza:
a pattanások utáni sebeknek kell pár nap. körömvirág krémmel kenegsed az gyorsítja.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyn halványak, csak a nyomás helyei.. Amúgy csütörtökön voltam.
2012. dec. 30. 15:08
4/9 anonim válasza:
Körömvirág krém. Nekem 1 hétig olyan piros foltos volt kozmetikus után a fejem, azután meg még több pattanás jött ki... szóval semmi értelme kozmetikushoz járni. Ezt még az orvosom is mondta... A pattanások belső gond miatt jönnek elő, nem a bőrrel van gond a legtöbb esetben, hanem életmóddal vagy hormokokkal, gyulladás, stb. Igaza is volt. Ezekre hiába minden bőrtisztítás.
5/9 anonim válasza:
Ha nem sebes,csak piros a nyomkodástól,az 2-5 nap. Bioptron lámpa segíthet
6/9 A kérdező kommentje:
nekem mitesszereim voltak de azért köszönöm a válaszokat
2012. dec. 30. 20:24
7/9 anonim válasza:
A miteszerek nyomait simán el kéne tüntetnie a kozemtiksunak a kezelés végére. Én azt 100%-ban eltüntetem, csak a pattanások nyomai maradnak.
Van akinek tényleg kevés a kozemtikus de sokaknak bőven elég. Had ne mondjam hogy volt már pár vendégem akina bőrgyógyász nem tudott segíteni de én igen. Az éremnek mindig két oldala van. van ilyen is olyan is. Akinek meg csak mitesztrei vannak vagy épp egy-két pattanás semmi szüksége bőrgyógyászra.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.! Már nem látszanak!!
2012. dec. 31. 07:57
9/9 anonim válasza:
ne keverjük össze a heg és a seb fogalmát. ha a seb csúnyán gyógyult be, és annak nyoma marad (besüpped, eltérő a színe, kiemelkedik a bőrből...)akkor beszélünk hegről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!