Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokra milyen krémek a...

Pattanásokra milyen krémek a legjobbak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más válik be. De szerintem érdemesebb elmenni bőrgyógyászhoz.
2012. dec. 30. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elmentem bőrgyógyászhoz : felírt nagyon drága kenőcsöket nappali és éjszakai krémeket. Elmondanám,egyik se segített :D

szóval ennyit a bőrgyógyászról. Én már mindenféle arctisztitót arctonikot használok és eltüntetni egy se tünteti el teljesen a pattanásaimat:(

2012. dec. 30. 01:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem eddig bevált: iszapos Alverdék, Dermofil paszta, Eveline Sos Pure control arctisztító. De persze nem mindenkinek ugyanaz használ.
2012. dec. 30. 01:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A vizes,könnyű krémek.A sima hidratálók.
2012. dec. 30. 05:53
 5/7 anonim válasza:
49%
szerintem ne nagyon használj krémeket, mert még jobban eltömítik a pólusokat az arcodon, helyettük naponta többször is mossál meleg vagy hideg vízzel arcot nekem ez vált be:p
2012. dec. 30. 10:41
 6/7 anonim válasza:
100%

Ami nagyon jól szárít: Akneroxid gél (fontos hogy ne kend be az egész fejed, csak az érintett területet vékonyan, mert olyan erős hogy kipirosodik tőle a bőr)

Illetve napi szinten a Dalacin külsőleg oldat, de jó még a sima kézfertőtlenítő az arcra pl.: Sterillium kézfertőtlenítő szer.

2012. dec. 30. 15:55
 7/7 anonim válasza:
Gyógyszertárban kapható szalicilsavas alkohol arclemosó, nekem bevállt, lemosod vele az arcod, bekened neogranormonnal, pl. éjszakára, nekem reggelre szépen letisztult az arcom! 450 Ft körül van az ára, egy kis üveg, de sokáig elég, nem kell belőle sok. Egy próbát megérhet!
2013. jan. 8. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!