Mit csináljak az orrommal? Tele van mitesszerrel.
Figyelt kérdés
Közelről úgy néz ki, mint ha rengeteg rotling hegyecske lenne az orromon. Nagyon idegesít. Nem érdekel mennyibe kerül, csak használjon!!2009. aug. 25. 15:20
1/9 anonim válasza:
rossmann - dermofil arcpaszta- 1000 ft. már az első használatnál kitisztítja a pórusokat. és tök sokáig elég. a sok nagynevű szern em vált be nekem de ez tökéletes.
2/9 anonim válasza:
Dm-es mitteszereltávolító orrtapasz 1000 Ft 6 db. Nekem bevált.
3/9 anonim válasza:
1. vok. de a tapaszt hetente csak egyszer szabad és elsőre nem pucolja ki telejsen, amit én írtam minden nap :)
4/9 anonim válasza:
Ez tényleg jó? Mert akkor én is vezsek. Tegnap venni akartunk de anyum aztmondta úgyse ér semmit. Majd mondom neki hogy vegyen mert nekem is sok miteszer van rajta. (Bocsi) Amúgy én is hiszem hogy az jó lehet az atapasz
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Kipróbálom a pasztát. Majd írok véleményt. :)
Ha valakinek van más tanácsa, még írhat!
2009. aug. 25. 20:07
6/9 A kérdező kommentje:
Ez titeket is ennyire csíp? Most van rajtam először. De tökre könnyezek. Nem hiszem, hogy kibirom a 20-30 percet...
2009. aug. 27. 18:36
7/9 anonim válasza:
igen csíp, majd hamar megszokod. de megéri :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem ki kell tisztítanod először.
Gőz és nyomkodás.
Vagy kozmetikus (ott legalább szakszerűen lesz kitisztítva).
Azután valóban lehet használni a pasztát.
A tisztítás a legfontosabb, mert ha nem tisztítod ki őket, akkor később nagyobb "kráterek" lesznek az orrodon.
9/9 anonim válasza:
Kozmetikus nagy kezelés nekem ez vált be fél évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!