Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a sok mitesszerrel?

Mit tegyek a sok mitesszerrel?

Figyelt kérdés

Állandóan mitesszeres a bőröm és ezek a kencék nem jók rá... az egy dolog hogy kend a fejedre ki is kell ám nyomni őket, csak úgy nem tűnnek el.. már vagy 2 félét kipróbáltam és egyik sem hatott. Meg ha nem is látszik a fekete pont akkor is ilyen fehér kis foltokat látok a bőrömön amint kinyomom rögtön kipattan, de piros marad a helye vagy 2 napig és gyorsabban nem tűnik el.... mit tegyek? egyébként jól ki van nyomva!

lehet bőrgyógyászhoz megyek hogy írjon fel valami jót.

ráadásul mániám hogy nyomkodom magam... nem tudok róla lekattanni! segítsetek légy szí :(

2011. márc. 4. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Kattanj le mert tönkrevágod a bőröd. Sokan azt se tudják hogyan kell helyesen kinyomni csak nekiesek.

Előbb szét kell húzni a bőrt majd finoman visszanyomni.

Egyébként én a következőt csináltam:

Fürdés közben amikor a bőr már jól felpuhult akkor bekentem szemcsés bőrradírral majd pár perc után egy használaton kívüli fogkefével finoman, körkörös mozdulatokkal ledörzsöltem. Ez lehozza a fekete tetejét és szebb lesz a látvány. Utána ne felejts el hidratálni.

Kevés zsírtalanító krémet használj mert ha a bőr felszínéről minden zsírt eltávolítasz ami védi a bört az a szervezetet újabb zsírtermelésre ösztönzi és belekerülsz az ördögi körbe. Inkább vizes, oxigénes krémeket használj. És a táplálkozás se mindegy. Kevésbé zsíros, inkább zöldséges ételek.

2011. márc. 4. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyanez!!xD én is bőrradír+fogkefe :D
2011. márc. 4. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Már anyukám is mondta, de attól még, hogy nem látszik, ott van benne, és az nem fog elmúlni csak úgy. :S

Idáig is bőrradíroztam, maszkoztam, utána niveával bekentem, de semmi. Egy hétig nem nyomkodtam, de mindhiába ígyis előjöttek, én meg nem bírom azt nézni hogy a homlokomon ott pislog egy nagy pattanás. :)

Ki fogom próbálni ezt a fogkefés cuccot! :) Köszi szépen!

2011. márc. 4. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Kozmetikus-rendszeresen. Ha kinyomta a tiszta törölköző szélével kicsit dörzsölöd a m-es részeket. Nivea-eltömiti a pórusokat, mert kőolajszármazék, szóval csak ront.
2011. márc. 4. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Hűha, ezt nem tudtam! :) Gondoltam azért jó mert megnyugtatja majd hogy olyan zsírosabb :S

köszönöm szépen!

2011. márc. 5. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!