Hercegnöcske1993 kérdése:
Pontosan hol tudok venni hajszínezőt vörös színben?
Figyelt kérdés
Nem szeretném befesteni mert azt se tudom hogy jól állna e ezért hajszínezővel szeretném.Fodrász kellékesben néztem de nem volt a rossmanokba pedig ugye nincs vörös hanem pirosos.Tudnátok pontos helyett mondani ahova eltudok menni budapesten?2012. dec. 29. 20:28
2/4 anonim válasza:
Konkrétan néha szoktam látni az Arénánál lévő Tescoban. Johanna márka van a Stadionok megálló közelében lévő CBAban is. Amúgy ha a Keletiből elindulsz a Péterfi Sándor utcai kórház felé, ahol a trolik járnak van egy fodrászkellékes, ott mindig találtam.
3/4 anonim válasza:
Attól függ milyen hajszínezőt akarsz... 1 mosással kijövőset én DM-ben láttam. Spray forma. Ha ennél tartósabb színezőt akarsz, akkor fodrászkellékesben szokott lenni, én is ott veszem. Londacolor. Neten is rendelhetőek. [link]
Bár a vörös színanyag tartós, tehát nem biztos hogy ki fog kopni teljesen, erre számíts.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Dm-be is kerestem,olyat szeretnék ami mondjuk pár mosás után jön ki
2012. dec. 30. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!