Rövid haj és elálló fülek - Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 13:37
21/32 A kérdező kommentje:
Gondoltam, legyen stílusos. :D
2014. jún. 29. 16:30
22/32 anonim válasza:
Van ingyenes fülműtét? Betöltöttem a 18 életévemet. Így is megműtik a füleimet ingyen? F
23/32 A kérdező kommentje:
18 felett már nem ingyenes, sajnos. Nagyon eláll?
2014. szept. 25. 21:32
24/32 Rebellious Dead Lady válasza:
Én csak sajnálni tudom az ilyen embereket. De tényleg! Én nem gúnyolnám ki őket, mert hát végülis mindenkinek van egy kis szépséghibája, akár szembetűnő helyen van, akár nem. :)
25/32 Rebellious Dead Lady válasza:
Bár most látom a felhasználóneved.. xD
Sajnos, az is igaz, amit írtál a kommentedbe, hogy nem mindenkinek áll jól a hosszú haj.. (Ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem, mert a hosszú hajú pasik a zsánereim. :D)
26/32 anonim válasza:
A srác aki most nagyon tetszik szintén ilyen. Csak neki annyi a különbség hogy hosszú göndör haja van kétoldalt felnyírva és kontyban összefogva. Annyira aranyos.:)
27/32 anonim válasza:
Egyszeruen imadom, ginnifer goodwin es kate hudson nagyon jo pelda.
28/32 anonim válasza:
Ha te jol erzed magad ugy hord ahogy szeretned! Szard mar le mas velemenyet! Ha szeret elfogad, a tobbi csak kifogas es magyarazat!:)
29/32 anonim válasza:
szerintem se gáz:) én ugyanúgy járnék elálló fülű fiúval.. nincs ebben semmi rossz, ugyanolyan emberek mint mások. de azért ne nézzen úgy ki, mint Király L Norbi, mert azért egy ilyen figurával se jönnék össze xddd
30/32 anonim válasza:
Szia kérdezö! Ne törödj senki véleményével! Olyan vagy amilyen vagy! Az aki meg lefikáz" nehogy azt hidd hogy külömb ember lehet.Szeresd ugy magad ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!