Rövid haj és elálló fülek - Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 13:37
12/32 anonim válasza:
senkit se érdekel szerintem. nekem is elállnak kicsit, és rövid hajam van, sose volt belőle problémám, sose állt körbe 6 felgmushcicush hogy kinevessenek, minden oké vele. de azért szántó dávid helyében nem lennék:D
13/32 A kérdező kommentje:
Pedig ő büszkén viseli a füleit:))
2013. jún. 19. 17:23
14/32 anonim válasza:
Szerintem tereld el a füledről a hangsúlyt ,ha tudod (pl.:új ruha,új frizura, ) vagy hordjál sapkát....de ha nagyon zavar műtesd meg . De másnak is vannak hibáik,ez természetes.
15/32 anonim válasza:
nagyon egyénfüggő! lehet szexepil és nem szép is. Ezenkívül függ a fejformától, illetve a fülek méretétől, stb.
16/32 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy pasinak kicsit eláll a füle :) Bár azért az is számít, hogy mekkora az a fül :))
Lányoknál nem tudok ebben annyira nyilatkozni, de szerintem is függ az arctól is, meg a stílustól, és szerintem leginkább az számít, hogy zavarja az illetőt vagy elfogadta magát, szóval a kisugárzás...
17/32 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány?
Én lány vagyok elálló fülekkel, és hosszú hajam van, nem kimondottan a fülem miatt, mert amúgy is a hosszú hajat szeretem, de például soha nem kötöm össze, nem hordok kontyot, mert engem zavar. Szerencsére dús hajam van, így eltakarja Szerintem lánynak nem szép. Fiúnál nem annyira gáz.
18/32 A kérdező kommentje:
F vagyok. Nem minden f-nak áll jól a hosszú haj.
2014. jan. 2. 16:30
19/32 anonim válasza:
Ahogy elképzelem,poénos lehet. :D
De egyénfüggő,viszont az átlagot tekintve nem nyerő,de nem is gáz. :)
20/32 anonim válasza:
azért az sok mindent elárul, hogy EAR kérdező felhasználó neve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!