Milyen áron dolgozik egy kezdő fodrász?
Segítsetek légyszi abban hogy milyen árakon dolgoztok ti. A következőkre írjatok árakat.
-férfi hajvágás
-női hajvágás (rövid, közepes, hosszú)
-dauer
-festés
-festés-melír
-szárítás (csak mert van akinek elég ha levágom nem kell beszárítani így a szárítást külön számolnám fel)
-konty
Ilyesmi ezek az alapabbak amiket csinálni szoktam és nem tudom mennyi kérjek érte.
(3 éve végeztem el a fodrászatot, de csak házhoz járva dolgozok, nincs szalonom, mert még tanulok máshol)
Köszi!!!
Szia! Az én párom fodrásztanuló, még nem végezte el a sulit, 1,5 évből már csak fél éve van hátra. Nagyon sokan járnak már most hozzá, nemrég kezdett el pénz kérni érte, mert már nem érte meg neki ingyen dolgozni.
Férfi hajat 500-ért, nőit 1000-ért (ha hosszabb, ha rövidebb, akkor 500), dauert nem csinál, festeni-melírozni 2500-3000-ért csinál, 500-ért szárítja be a hajat és kontyot pedig 1000-2000 környékén készít, attól függ, hogy mennyire bonyolult. Azt tudni kell, hogy magas minőségű professzionális termékekkel dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!