Hogyan készítsek magamnak ilyen hajat? Nem merem magamnak levágni nagyon jó fodrászt meg nem ismerek én meg ilyen plázás fodrászokban nem bízok.
2012. dec. 29. 09:56
1/5 anonim válasza:
Belinkeltél egy videót amin tökéletesen bemutatja hogy kell ilyenre vágni... nem értem miért nem mered? Én is videok alapján vágom már rég óta, és sokkal jobb mint amit fodrász vág.
2/5 anonim válasza:
Be tudod linkelni, hogy kb most milyen a kiindulási hajad? Azért kérdezem mert például egy mindenhol egyforma hosszúságú hajból sokkal nagyobb merészség kell egy ilyet levágni, főleg, ha magunknak vágjuk. Azt javaslom, ha ilyen a hajad akkor előszörre csak egy nagyon picit vágj, mert ha véletlen nem olyanra sikerül még nem nagy katasztrófa. Van egy másik ilyesmi videó is mindjárt megkeresem neked, hátha a kettő együtt már nagyobb segítség.
3/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=IJ1tQkPqdPg
Ennek a csajnak ugyanolyan stílusúra van vágva a haja, de sokkal részletesebben elmagyarázza.
4/5 A kérdező kommentje:
egyenes a vége tehát vízszíntes de amúgy lépcsős
2012. dec. 29. 11:39
5/5 anonim válasza:
A kicsit lépcsős a hajad, akkor nem lesz nehéz dolgod. Javaslom, hogy többször nézd meg a videót. Vegyél egy nagyon jó éles hajvágó ollót, viszonylag olcsón is lehet venni fodrászkellékesnél. Először picit vágj 1-2 centinél ne többet. És ha jó lett legközelebb majd vágsz többet. Én már többedjére csinálom, de még mindig olyan ideges vagyok közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!