Nem merem leborotválni a puncim mert nagyon fáj utána. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszer már leborotváltam a puncim, de utána 1-2 hétig nagyon szúrt és kellemetlen volt. Azért nem merem leborotválni újból mert félek megint olyan rossz érzés lesz mint a múltkoriban. Tényleg ennyire kellemetlen érzés másoknak is? Mit kéne tennem?2012. dec. 29. 04:20
1/7 anonim válasza:
És a vallásod megköveteli, hogy mindenképpen leborotváld?
2/7 anonim válasza:
Nem kell borotválni! Semmi szükség rá, csak ma ez a divat!
3/7 anonim válasza:
Ne borotváld a puncidat, mert a szőr védi a hüvelyed a fertőzésektől.
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy és ért akarod bortoválni? A kérdésedböl itélve csak a hülye sivat miatta ami most van. Teljesen felesleges addig amig nem élsz nemi életet(persze akkor sem kötelező) Nem is éretem minek bajódtok addig vele amig senki sem látja.
5/7 anonim válasza:
Minek akarod borotválni? Mert én is sejtem hogy még nagyon fiatal vagy és akkor semmi szükség rá. Főleg hogy a leírtak alapján érzékeny a bőröd, ezért ilyen...
6/7 anonim válasza:
Ne borotváld le. Ilyen egyszerű.
7/7 anonim válasza:
A szőr nem véd semmitől, esetleg a kosz, elhalt hámréteg, hüvelyváladék ragad bele... Nem feltétlenül kéne leborotválni, van akinek tök szép, és csini a puncija szőrösen!!! Esetleg meg lehet rövidíteni ollóval, de egyenletesen.
Amúgy ha annyira rossz volt a borotválás után, akkor valamit nagyon rosszul csináltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!