Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem merem leborotválni a...

Nem merem leborotválni a puncim mert nagyon fáj utána. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszer már leborotváltam a puncim, de utána 1-2 hétig nagyon szúrt és kellemetlen volt. Azért nem merem leborotválni újból mert félek megint olyan rossz érzés lesz mint a múltkoriban. Tényleg ennyire kellemetlen érzés másoknak is? Mit kéne tennem?
2012. dec. 29. 04:20
 1/7 anonim ***** válasza:
És a vallásod megköveteli, hogy mindenképpen leborotváld?
2012. dec. 29. 05:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell borotválni! Semmi szükség rá, csak ma ez a divat!
2012. dec. 29. 06:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne borotváld a puncidat, mert a szőr védi a hüvelyed a fertőzésektől.
2012. dec. 29. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és ért akarod bortoválni? A kérdésedböl itélve csak a hülye sivat miatta ami most van. Teljesen felesleges addig amig nem élsz nemi életet(persze akkor sem kötelező) Nem is éretem minek bajódtok addig vele amig senki sem látja.
2012. dec. 29. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Minek akarod borotválni? Mert én is sejtem hogy még nagyon fiatal vagy és akkor semmi szükség rá. Főleg hogy a leírtak alapján érzékeny a bőröd, ezért ilyen...
2012. dec. 29. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne borotváld le. Ilyen egyszerű.
2012. dec. 31. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:

A szőr nem véd semmitől, esetleg a kosz, elhalt hámréteg, hüvelyváladék ragad bele... Nem feltétlenül kéne leborotválni, van akinek tök szép, és csini a puncija szőrösen!!! Esetleg meg lehet rövidíteni ollóval, de egyenletesen.

Amúgy ha annyira rossz volt a borotválás után, akkor valamit nagyon rosszul csináltál!

2013. jan. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!