Csajok! Colour b4?! Fontos! Többi lent.
Szeretnék világosítani a hajamon. Olyan sötétszőke, ESETLEG ,,koszos" szőke hajra gondoltam...Sötétbarna hajamat (Palette) nemrég borzalmasan elrontották szőkítővel (drogériás:/), így rögtön utána be is lett festve ugyanúgy Palette-s sötétbarnával. Azóta eltelt már egy kis idő, a lenövésem nem látszik annyira (mert hasonló színű az eredeti hajam is) viszont a vége fele a hajam már inkább rézvörös (voltam régebben kb. 1-2 évig rézvörös is) Szerintetek merjem alkalmazni a Colour b4 extrát? Milyen színt kaphatok? Azt már tudom, hogy valamiért a magyar tájékoztatóban 30 percet írtak, holott az angolban 60 perc áll, de szerintetek használat után kell festeni rögtön? Szerintetek hogyan csináljam? Tippeket, véleményeket kérnék!:)
Köszi előre is:)
Ó:S hát akkor nem is tudom, hogy hogyan csináltassam:/
Én is arra gondoltam, hogy hogyha rajtam lesz egy órán keresztül a lemosás után a hajam vége nyilván iszonyatosan vörös lesz megint...bár nem vagyok benne biztos, mivel ugye az elrontott ,,hajszőkítésem" során mindenféle színben pompáztam, inkább a ,,szőke" dominált. Tényleg ennyire büdös? Olvastam sok helyen, hogy záptojás szaga van, na de én azt hittem, hogy csak addig, amíg a hajon van. Nem gondoltam volna, hogy utána is:S Bár mondjuk én is 2 naponta mosom a hajamat. Akkor azt mondod, hogy mivel sötétül vissza a haj fokozatosan a használat után rögtön festessem be? Köszi amúgy a válaszodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!