Hogyan lehetne ilyen a hajam? Dauer vagy valami más módszer? ( Az én hajam hosszú és szögegyenes. )
Ez a frizura természetes göndörnek tűnik. Szerintem dauerolva érhetsz el hasonlót tartósan. De a helyedben nem csinálnám, mert tönkrevágja a hajat (én egyszer daueroltattam, évekbe telt rendbehozni)
Esteleg vizes haj + hajhab + hajcsavarók.
nekem pont iylen a hajam és gyűlölöm :(
Ne akarj ilyen hajat az egyenes gyönyörű ha emgfelelően ápolod fényes és szép a pasik meg bolondulnak érte nem úgy mint a göndör hajért ami szérac kócolódik ls csak a baj van vele :(
Szia!Az függ milyen a hajad karaktere.Ha erös szálú,a legdurvább dauer sem tart ki max,amíg hazaérsz a fodrásztól.
Én is szerettem,ha a nejem haját begöndörítettük.Vettem neki DM-es szivacsos hajcsavarót,vizesen becsavartam,reggelre tök göndör lett,és tartott 2-3napig..Beleunt a macerába(kb 30perc),elment a fodrászhoz,kért dauert,tartott neki kb 1/2 napig.Utána pedig,se egyenes,se göndör.A haját pedig el....ta a fodrász jó időre......(fenékig érő hajú fiú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!