Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nem mos a lányom hajat...

Ha nem mos a lányom hajat nyár vége óta hogy tudnám rávenni hogy legalább szilveszterre mossameg? Most ilyen természetesseg bio mosodio meg ne szennyezzük a környezetet láz an ég a fiúja miatt

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 15:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ááá, hagyjad. Nekem is volt egy lány osztálytársam aki 4 évig nem mosott hajat (vízzel se), egyébként nem volt igénytelen meg semmi, csak természetes rasztát akart. Hát annyira nem nézett ki jól a haja végül, de nem volt büdös meg ilyesmi, a végén már senkit sem zavart, elfogadtuk úgy ahogy van, egyébként meg jó fej volt.

Mondta is neki a védőnő a kötelező vizsgálaton, hogy baromira vigyázzon, mert a BKV-n ha összeszed valami kis élősködőt akkor borotva lesz a vége, de erre szerencsére nem került sor.

Figyu, én nem vagyok ennek a híve, bár én is természetes mosdószereket használok ha lehetséges, de azért hajat mosok. Ha nem büdös akkor hagyjad, tényleg nem érdemes ezen összeveszni, jó jó hát nem szép, meg neked kellemetlen. Ugyanakkor majd bánni fogja magától amikor 1 év múlva tolni kell majd a nullással, mert nem tudja kifésülni. Eljő ez a pillanat is, gondolom nem ehhez a fiúhoz megy majd feleségül, később pedig hendikeppel indul más pasiknál ilyen hajjal. Mindegy, majd kinövi, a haja meg visszanő.

2012. dec. 26. 18:49
 22/26 anonim ***** válasza:

Hagyd, ő nem te vagy, hanem egy másik ember, szabad akarattal.

Nagy valószínűséggel nem ő lesz a férje. Továbbá valószínű, hogy elmúlik majd ez a heppje.

Látod, ha nyaggatod, akkor elüldözöd. Ha felnő, akkor meg úgyis elköltözik, inkább legyetek addig békében.

2012. dec. 26. 19:08
 23/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha annyira öntisztul a haj, akkor kérdezz rá, hogy a csöveseknek vajon miért nincs szép, tiszta, reklámokba illő hajuk :))) egyébként meg hagyd rá... ha nincs igénytelen külseje, nem büdös akkor meg nem számít semmit. Az ő dolga, ha ettől jól érzi magát.
2012. dec. 26. 20:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Az ötlet nekem is tetszett egy időben,de rájöttem,hogy nem bírnám ki.Akkoriban utána olvastam és azt írták sok helyen,hogy 2-3 hetente jobb minőségű bio samponokkal meg lehet mosni.Mondd neki,hogy kislányom szedd már össze magad és böngésszetek utána ezeknek a termékeknek.Ami jó az nem igazán olcsó,kb. 4000Ft,de szerintem megérné neked...:)sok sikert
2012. dec. 26. 20:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Vidd el egy fodrászhoz!
2012. dec. 27. 11:41
 26/26 anonim ***** válasza:

Biosampon

[link]

2012. dec. 27. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!