Ha nem mos a lányom hajat nyár vége óta hogy tudnám rávenni hogy legalább szilveszterre mossameg? Most ilyen természetesseg bio mosodio meg ne szennyezzük a környezetet láz an ég a fiúja miatt
Felnőtt nő, hagyd már békén!
Azt mondod, hogy nem büdös, látványra nem koszos... akkor meg mi a problémád?
Ha neki így jó, és titeket sem űz ki a szaga, akkor mi a baj?
Csak a tudat bánt, hogy nem mos hajat.
ha természetes szappant hajlandó használni, akkor talán ilyen sampon is létezik, hátha azt is használná...
amúgy, tényleg van ilyen hogy a haj magától nem zsírosodik ha... egyszer megmosod és utána mindennap vagy kétnaponta bevizezed.
egyszer jártam úgy nyaraláson hogy nem volt samponom, mindennap úsztam, megszáradt éss két hétig nem látszott zsírosnak (amíg hazamentem). viszont, iszonyú érdes tapintású, mint a szalma, szerintem egyáltalán nem tesz jót neki, kell az a sampon.
vagy csináld azt mint mi a tesómmal (volt ilyen korszaka) vettünk száraz sampont, aztán mikor belépett a konyhába anyu hátulról fogta és jól beledörzsölte mire észbekapott volna ... és így kénytelen volt ugye kimosni belőle
utána abbahagyta ezt a marhaságot, mondtuk hogy újabb akció lesz ha nem mos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!