Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nem mos a lányom hajat...

Ha nem mos a lányom hajat nyár vége óta hogy tudnám rávenni hogy legalább szilveszterre mossameg? Most ilyen természetesseg bio mosodio meg ne szennyezzük a környezetet láz an ég a fiúja miatt

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 15:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit tenni ha ő ilyen igénytelen!
2012. dec. 26. 15:39
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ér annyit hogy emiatt veszekedjetek. Vegyél neki száraz sampont, hátha azt használja illetve gyógynövényes természetes sampont kellene használnia.
2012. dec. 26. 15:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy semmivel nem mossa? Vannak természetes anyagból készült termékek. Afrikai fekete szappan, szappansampon ami szintén bio...kérdezz rá ezekre hátha valamelyiket mégiscsak alkalmazza
2012. dec. 26. 15:56
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
Kidobnám a párnáját, az ágyneműjét látványos undorral az arcomon, majd megmondanám, hogy igénytelenül az én házamban nincs helye, költözzön a barátjához, vagy a természet lágy ölére.
2012. dec. 26. 15:58
 15/26 A kérdező kommentje:
Kapott tőlem karacsonyra bio szépségcsomagot de nem hajlando használni. Nyáron kezdte ezt az őrületet előtte sminkelt hajat is festett még pár éve. Most azt mondja ezeket hogy bánja.Kidobálta a sminkcuccait kencéit. Semmit nem használ. Tusolás is sima vízzel volt egy ideig de westendben vettem neki termeszetes szappant es azt hajlando hasznalni. Meg a fiuek soszappannal mosakodnak és az is van neki. Az a baj a hajmosas nehez dio mert szerinte óntisztulo. Hiába vettem neki termeszetes parbénmentes jo draga szereket karacsonyra a boltban. Fáj ez mekem. De nem akarom elüldözni mikor olyanokat olvasok hogy eltünt az a Patrícia nevü kislány meg a másik aki Görögbe ment összeszorul a szivem. Meg azt is mondta odaköltözne a fiuhoz. Szereti a csaladjukat ott anyuka sem mos hajat csak erősítik benne ezt hogy ez a jó.vagy tényleg lehet valami ebben az öntisztulásban?
2012. dec. 26. 16:02
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

Felnőtt nő, hagyd már békén!

Azt mondod, hogy nem büdös, látványra nem koszos... akkor meg mi a problémád?

Ha neki így jó, és titeket sem űz ki a szaga, akkor mi a baj?

Csak a tudat bánt, hogy nem mos hajat.

2012. dec. 26. 16:10
 17/26 anonim ***** válasza:
74%

ha természetes szappant hajlandó használni, akkor talán ilyen sampon is létezik, hátha azt is használná...

amúgy, tényleg van ilyen hogy a haj magától nem zsírosodik ha... egyszer megmosod és utána mindennap vagy kétnaponta bevizezed.

egyszer jártam úgy nyaraláson hogy nem volt samponom, mindennap úsztam, megszáradt éss két hétig nem látszott zsírosnak (amíg hazamentem). viszont, iszonyú érdes tapintású, mint a szalma, szerintem egyáltalán nem tesz jót neki, kell az a sampon.

vagy csináld azt mint mi a tesómmal (volt ilyen korszaka) vettünk száraz sampont, aztán mikor belépett a konyhába anyu hátulról fogta és jól beledörzsölte mire észbekapott volna ... és így kénytelen volt ugye kimosni belőle

utána abbahagyta ezt a marhaságot, mondtuk hogy újabb akció lesz ha nem mos :D

2012. dec. 26. 16:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Nálunk meg pont az a probléma, hogy én túl sokszor mosom meg (majdnem minden nap)
2012. dec. 26. 17:56
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hagyd.Nekem is volt egy olyan időszakom,amikor egész nyáron nem fésülködtem.Hajat ugyan mostam,de nem fésültem meg,mert fellázadtam a hajam ellen.Ugyanis hullámos és próbáltam kiegyenesíteni,de sehogy sem ment,pedig mindent kipróbáltam.Egyszer csak feldühödtem és hagytam a francba az egészet.De amikor nyár végén egy hatalmas csomó keletkezett a hajamban,amit ki kellett vágni,na,akkor már észhez tértem.Szerintem hagyd a lányod,majd a saját kárán megtanulja ő is.Vagy nem.De ha nem bűzlik,akkor ez tényleg nem akkora gond.
2012. dec. 26. 18:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Esetleg száraz sapmon?? azzal sem hajlandó hajat mosni?
2012. dec. 26. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!