Hány éves kortól ajánlott a hajat festeni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 12:42
1/8 anonim válasza:
16 alatt nem érdemes és nem is ajánlott(ez a dobozon is rajta van). nem gyerekeknek lett kitalálva a hajfesték. ha meg nem muszáj, felesleges.
2/8 anonim válasza:
szerintem általános iskolában nem kéne, gimiben már lehet. az más, hogy mi van a dobozra ráírva, van millió 14 éves, aki festi a haját, még sincs semmi baja. a következményeik pedig már másik téma.
3/8 anonim válasza:
Addig, amíg nem őszül, nem nagyon érdemes.
Ha egyszer befestetted, az tönkreteszi a felszínét és innen kezdve mindig festeni kell (vagy megvárni, míg lenő az egész, ami legalább fél év).
4/8 anonim válasza:
Rá van írva a dobozra, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánlott, írják itt azt, hogy míg valaki nem őszül nem is érdemes etc. valójában igaz, de nekem sokkal szebb a hajam, mikor be van festve. Puha, sima és csillog. mikor nem volt akkor fénytelen és kezelhetetlen volt :) de egyébként én nem emiatt festem a hajam, hanem mert én durván őszülök pedig még csak 20 éves vagyok, de kb. 17 éves koromtól vannak ősz hajszálaim...
5/8 anonim válasza:
Sosem ajánlott a hajat festeni, mert csak tönkreteszi.
6/8 A kérdező kommentje:
ált sulis vagyok, nemis akarok hajat festeni csak van bár (bocsánat a csúnya kifejezésért) ribanc az iskolánkba akik 5. korától cigizik meg festi a haját durván 2 hetente más színe van...
2012. dec. 28. 12:17
7/8 Niku-Chan válasza:
Szia! Én legelőször 12 évesen festettem be hajam (igazából csak melíroztam) és nem lett semmi bajom, a tanáraim se szóltak. A hajfestés nem korhoz kötött.
8/8 anonim válasza:
Nem 2 perc alatt teszi tönkre a festék a fejbőröd.
Csak a hajszálat, de az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!