Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt hallottam, hogy ha valaki...

Azt hallottam, hogy ha valaki szeplős annak, nagyon nem ajánlott a szoláriumozás, Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy mehetek-e, elég szeplős vagyok , nem mondom , hogy rengeteg van , de le sem tagadhatom , hogy nincs.. és félek , miután elolvastam , hogy ránk nézve még károsabb, amugy már voltam ..:)
2012. nov. 15. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Én járok,és mondta a csaj hogy ha szeplős vagyok akkor ne menjek mert megerősödnek
2012. nov. 15. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
A szeplők sötétednek, és egyre több lesz, ott is ahol előtte nem volt. Valamint nagyobb az esély a bőrrák kialakulásának is.
2012. nov. 15. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is szeplős vagyok: a vállaim is. Régen jártam szoliba, de arra számíts, hogy az első jópár alkalommal szinte csak a szeplőid fognak barnulni, a többi nem! Inkább kihagyom a szolit...
2012. nov. 16. 14:09
 4/10 A kérdező kommentje:
uhh értem ...de akkor , hogy barnulhatok? Nem szeretek , ilyen fehér lenni ..de nem akarom , hogy a szeplőim jobban látszodjanak... Nincs teljesen teli ay arcom vele, de orr es szem alatt van ...:) mit tegyek?
2012. nov. 16. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a problémám. De kitaláltam azt, annak érdekében, hogy színem is legyen, de az arcom se legyen túl szeplős, ill. májfoltos, hogy letakarom az arcom a szoliban. Így a testem barna, az arcomat meg bekenem színezett hidratálókrémmel (Garnier BB olajmentes nekem bejött, így nem üt el.
2012. nov. 16. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:
huu ez érdekes... akkor nem fognak megnagyobbodni az arcomon a szeplők , és mivel takartad le? többször próbáltd, és télleg nem volt semmi probléma?
2012. nov. 16. 21:01
 7/10 Bijjjus7 ***** válasza:
Szia. Szerintem menjél el bőrgyógyászhoz, hogy kikérd a véleményét, (mivel nem tudjuk, hogy mennyire vagy az) mert Eu-szabványos (mélybarnító) szoliba mehetsz és akkor lesz színed is, viszont nem károsítja annyira a bőröd! De mindenképp kérd ki szakember tanácsát!
2012. nov. 16. 21:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm szépen a tanácsokat, csak ugy megfordult a fejemben , egy ilyen csöpnyi kérdéssel , nem fog hűlyének nézni?:))
2012. nov. 16. 21:28
 9/10 Bijjjus7 ***** válasza:
Dehogyis! A bőrgyógyásznak ez a feladata, és azért érdemes rá hallgatni ha szeplőkről van szó, hisz ő tudja, hogy hogy lehet mellette szolizni, de szerintem az eu-csöves szolit engedélyezni fogja..
2012. nov. 17. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Okay, rendben ...nagyon szépen köszönöm ..:*
2012. nov. 18. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!