Hogyan fésüljem ki?

Figyelt kérdés
derékig érő, szögegyenes hajam van, amit mostanában szinte lehetetlen kifésülni. Eddig csak hajmosás után volt ezzel problémám, de mostanra már napközben is félóránként fésülködök, és hatalmas kócok vannak a hajamban :( mit tegyek? Gliss kur kifésülőt szoktam rá fújni, de abból nagyon sok kell, és még így is rémálom fésülködni (főleg ha vizes) Tud valaki erre valami praktikát? Levágatni semmiképp nem szeretném.
2012. dec. 24. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Gliss kurt használok én is, nekem is derékig érő egyenes hajam van, viszont szerintem megéri nem spórolni vele, főleg azzal a keratinossal, szerintem az sokat használ. Egyébként még azt is szoktam csinálni, hogy hajmosás előtt, amikor már úgyis mindegy mennyi minden van rajta, jól befújom, kifésülöm, megpróbálom úgy mosni, hogy ne gubancoljam össze, mosás után jó sok balzsamot teszek rá, és még akkor is kifésülöm egyszer. Így gyönyörűen fésülhető hajmosás után. Sajnos napközben mindenkinek kócosodik a haja, ezzel nem tudsz mit csinálni :(
2012. dec. 24. 12:16
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2012. dec. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!