Hogyan fésüljem ki a hajam úgy, hogy ne menjen ki belőlem a hullám?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy ha kifésülöm a hajam akkor kimegy belőle a hullám és akkor vagy ki kell vasalnom vagy pedig becsavarnom. Viszont ha meg nem fésülöm ki a hajam, akkor szép hullámos lesz de kócos is. Vannak még rajtam kívül olyanok akiknek ilyen gondjuk van? Ti hogy oldjátok meg?2011. aug. 13. 01:47
2/5 A kérdező kommentje:
nagy poén volt!
2011. aug. 13. 02:05
3/5 anonim válasza:
Ne teljesen fésüld ki
vagy is na..remélem érted :"D
gyengéden húzod a fésűt a hajadon és talán egyben maradnak a hullámok
4/5 anonim válasza:
ismerős-.-
ez a "senem szépgöndör,senem szépegyenes" haj a legroszabb.!!!
ha kivasalom begönörödik.. ha göndören hagyom (kifésülöm) egyenes lesz.
én ha már nagyon kocos,és kifésülöm akkor teszek rá egykis hajhabot amivel beleturok a hajamba,attol szép hullámos lesz,és fujok rá egykis lakot,amit ugyanugy bele turok a hajamba és prima:D
5/5 A kérdező kommentje:
ezt a hajhabos módszert kipróbálom, köszi :D
a félig kifésülős nemjó, mert úgy is maradnak benne csomók már próbáltam :/ azért neked is köszi
2011. aug. 13. 02:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!