Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyek a legjobb pattanástalan...

Melyek a legjobb pattanástalanító praktikák?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom a pattanásaimat, bár mostanság már kicsit kevesebb van. Próbáltam már pakolásokat, bőrradírt, krémeket, arclemosót, tonicot..De egyik sem volt megfelelő. Nem használok korrektort, alapozót, púdert, max szempillaspirált és szemcerkát, tehát nem a sminktől vannak a pattanásaim. Bármilyen házi praktikát, vagy bevált termékek nevét szívesen fogadom.:D :) Köszi.:)

2012. dec. 22. 19:46
 1/7 anonim válasza:
manna szappan, reggel este felkened lemosod vele az arcodat és sokkal szebb tőle az arcod, én úgy csináltam, hogy először kozmetikussal kitisztíttattam az arcom és utána rendszeresen használom és sokkal szebb tőle az arcom! üdv:)
2012. dec. 22. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
szedj cinket az is sokat segít.
2012. dec. 23. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én rengeteg drága dolgot kipróbáltam már és semmit nem értek.. Mióta egy egyszerű baba szappannal megmosom és bekenem egy hidratálóval lassan az alapozót is elhagyhatom :)
2012. dec. 23. 10:07
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. dec. 23. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Mosd meg jó alaposan az arcodat antibakteriális szappannal, vagy sima szappannal utána pedig dörzsöld át alkoholos vattával. Naponta legalább 4-szer. Ez beválik, de csak ha a "kúra" előtt kinyomkodtatod a mitesszereidet kozmetikusnál.
2012. dec. 24. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári Lassar paszta 400 Ft.
2013. okt. 1. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
tejet, tejtermékeket kerülni. Fél év mire kimegy a szervezetből, addig túl magas a gyulladásszint.
2013. okt. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!