Melyik a legjobb pattanástalanító szer, amit patikában lehet venni?
Nekem a Dalacin-T mentette meg az önbecsülésem :) Már azt hittem, hogy "úgy" maradok, de hála az égnek nekem is ajánlotta valaki. Így ajánlom én is bátran :)
Vényre adják ki, 800 forint körül van.
szia! az öcsémet már bőrgyógyászhoz akartam vinni mert nagyon csúnya volt az arca, már suliba se akart menni (16 éves)
a fodrásznő ajánlotta, hogy patikában vett kamillavirágból készített (erős) teával áztasson be vattát azzal törölje át párszor és estére kenje be fogkrémmel (csak reggel mossa le).
először csak nevettünk, de 3-4 nap után hihetetlen változás tűnt fel!
kb 500 ft-ból kijöttünk és tényleg hatott!!!
sok szerencsét
(csak arra vigyázz, hogy a kamilla is és a fogkrém is szárító hatású! ha nagyon szárad az arcod tőle, akkor a "kezelés" után hidratálót használj!)
a mindennapi tisztításhoz Aknesol nevű lemosót ajánlom (patikában 800 ft körül van)
1)Gyógyszertári Lassar paszta 400 Ft-ért keverik ki.
2)Valamint szalicilsavas kenőcs. Receptje: 30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav. 350 Ft.
3) Aknesol-t is elkészítik, ha kell. Receptje:9 gramm Methenaminum, 0,45 gramm Tintura benzoes, 60 ml alkoholos oldat, 1 gramm szalicilsav. 900 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!