Remington hajvasalót szeretnék venni. De meliyk a legjobb?
Erről a márkáról olvastam a legtöbb helyen,hogy sokaknak bevállt és kibírja több napig is akár.
De melyik modellt válasszam?Nektek melyik jött be?
És ha kivasalod meddig marad egyenes?Több napig kibírja esetleg?Alapból hullámos a hajad?
Bocsi a sok kérdésért,de érdekel nagyon:D
Fodrász vagyok egyébként,szóval tudom,hogy mit kell csinálni pl. ha pára éri stb stb,de mivel nem olcsón akarok hajvasalót venni,szeretném minnél több ember véleményét kikérni.A Bellissima volt a 2.esélyes,de maradok a Remingtonnál egyenlőre úgy néz ki.
:)
A hajvágó gépem is remington nameg a hajszárítóm is.Nálam bevállt:)
Egyébkén pára ellen pl:hajhabozd be vasalás előtt,utána pedig fixáld lakkal.Zuhinál vagy fürdésnél zuhanysapka.
Nekem bevállt néhány hajkisimító balzsam is pl:Nivea.(persze vasalással együtt)
Nekem meg ilyen van: [link]
Kb 1 éves, nagyon szeretem. :) Hetente 1x vasalok hajat [bár ha lusta vagyok, akkor néha nem vasalom ki, úgyhogy havonta max 3x vasalom ki a hajam], és egész héten egyenes a hajam. Persze nem szögegyenes egész héten, de tényleg szép egyenes. :)
Nekem alapból eléggé göndör a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!