Gurti kérdése:
Van egy problémám.19 vagyok és a bőrömön még mindig vannak pattanások, mit tegyek hoy megszűnjön?
Figyelt kérdés
Próbáltam már sok mindent krémeket, kozmetikushoz jártam sűrűn, szedtem vitaminokat... De semmi sem segített. Sokat dobna az önbizalmamon, a segítségeteket kérem, mit tegyek? Nem olyan ronda mert alapvetően a bőröm nem csúnya és rossz, csak a pattanások zavarnak...2012. dec. 22. 14:54
1/4 anonim válasza:
Én 25 vagyok, mégis van rajtam 1-1 patti.
Pár db ne zavarjon, ha sok van, akkor fordulj bőrgyógyászhoz.
Ha használsz alapozót, attól lehet pl. és azt tapasztaltam, hogy a szájfényektől, rúzsoktól rengeteg előjön.
2/4 anonim válasza:
Olyan tippet olvastam, hogy mindig frissen mosott törölközőn kell aludni.
Amúgy én is 19 vagyok hasonló gonddal, még a mézes-cukros bőrradírt tudom ajánlani. Összekevered a mézet meg a cukrot, de esetleg olívaolajat is rakhatsz bele. :) Egész jó cucc.
4/4 anonim válasza:
Igen, nekem is bajos volt, vékonyan bekentem mézzel, hagytam rajta vagy 5-10 percet (amúgy sem lehet nagyon tovább, mert leolvad) majd lemosta. nem tudom, attól-e de idővel elmúltak. Vigyázz a szappanos cuccokkal, mert kiszárítják és az sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!