Milyen ételek okozhatnak pattanásokat? És melyek segítik elő, hogy ne legyenek?
Iszonyatosan pattanásos vagyok, már mindent kipróbáltam, és semmi sem használ... rájöttem hogy lehet hogy az étkezésemmel van a probléma, segítenétek?
Szeretem az édességet, és tudom, hogy ezzel rosszat teszek a bőrömnek, de az édességevéssel semmiképpen sem szeretnék felhagyni! Vagy mégis? :( De aztnem bírnám ki... Segítsetek kérlek, milyen ételeket egyek, vagy ne egyek? :((
köszönööm!
+sok folyadék, kevés cukros dolog( fogyassz inkább mézet cukor helyett), ne igyál szénsavas üdítőket, teljes kiőrlésű péksütit fogyassz, ne igyál tejet. és ahogy az előző írta, ne egyél zsírosat, fűszereset, túl sósat. sok zöldséget és gyümölcsöt fogyassz, és szénsavmentes vizet. ne egyél gyorséttermekben, olajban sült dolgokat. Olívaolajjal süss, az egészségesebb.
Ennyit a kajáról :D Én kb két napig bírtam. Ami nekem elmulasztotta a ragyákat az ez az étrend(ami gyilkos, és nem bírtam tartani) és az, hogy teafaolajos bioszappant használok, és kókuszzsírt a bőrömre. +ha nagyon zsírosodik a bőröd, vizezz be egy vattacsomót, és cseppents egy csepp teafaolajat a vattára, és töröld át az arcod vele. Büdös, de hatásos. Ha van otthon arcszaunád, az is hatásos rá.
Bocsi, hogy nemcsak ételeket mondtam, de hátha neked beválik ezek közül valami.
Köszönöm a tanácsokat! :) megpróbálok a tejről leszokni, midnen reggel iszom kakaót vagy tejeskávét, hát ezentúl majd nem... :D
Teafaolajat is használok néha, de nem sok hatása van, talán a nagyon gyulladtakat kicsit enyhíti...
Most azt olvastam hogy az élesztős arcpakolás sokaknak segített, úgyhogy most azt próbálom ki, na meg leszokok a tejről és a fűszeres ételekről... :)
a "mindent kipróbáltam"-ot természetesen nem szó szerint értettem:D de nagyon nagyon nagyon sok mindent!! Házi készítésű pattanástalanító maszkokat, krémeket, a kozmetikus és bőrgyógyász által ajánlott milliónyi kenceficét, az Ilcsi féle termékeket, Schüssler-sót, "mindent"...
drogériai cuccokat utálom, azok tényleg nem érnek semmit...
A lyukas fogaim be vannak tömve, mosom őket rendesen, nincs velük különösebben más probléma...
A cinket pedig majd kipróbálom, ha most majd az élesztőtől nem javul, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!