Mely ételek okozhatnak pattanásokat? Milyen típusú kajákat érdemes kerülni és milyeneket együnk a szép arcbőrért?
bőrgyógyásznál voltam, mert már a kamaszkort kinőttem de még mindig vannak miteszereim
azt tanácsolta, hogy változtassak az étrendemen, de azt nem mondta hogy pontosan miket kerüljek el
csokoládét direkt nem írtam ez nagyon 2 táborra osztja a véleményezőket.
Sokak szerint kifejezetten jót tesz a bőrnek,mivel az endorfin hormon amit felszabadít jó hatással van az arcbőrre is,a másik tábor akik szerint pattanásokat okoz.
Nekem a csoki nem okoz pattanást,legjobban nekem a chips. Abból ha megeszek fél zacskót másnapra tuti kijön egy patti. Főleg a chio-tól,lay'stől kevésbé,de ezt nem tudom megmagyarázni miért:)
kvitta
igen, szerintem is egyéni. nekem semmi sem okoz, chipset nem eszem, de olajos magvakat, meg teljes tábla csokit simán és semmi de semmi bajom. a válaszadásnál egyrészt a bőrgyógyászok éltal kialakított általános véleményt vettem alapul, nagyobb részt pedig a húgomat, akinek valóságos étel indikátor a bőre :). neki a csoki és a sós mogyoró a két legfőbb mumus, ezért aztán belevettem, h a kérdező is figyeljen rá, aztán majd kitapasztalja, h ő mitől "durran". nekem egyetlen egy ilyen van, amin sajna nem lehet segíteni, méghozzá a menzesz. előtte pár nappal megjelenik egy v két termetes pattanás az államon vagy a homlokomon. ez megy minden hónapban, kiszámítható, mint egy sváci óra :-). pedig már 36 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!