Mi a véleményetek a Vital Creative Colors hajfestékről?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, ugyanis amit eddig használtam, Alfaparf, a piros színskála, azzal valami nem jó. Úgy értem, még az elején olyan szép PIROS volt a hajam tőle, világosbarna alapra lett ráfestve, de egy jó ideje sötét vörös az egész. Másfél hónapja voltam fodrásznál, ahol le lett szőkítve a piros rész, és úgy ráfestve, és akkor fogjuk rá, hogy jó lett, de az újabb festésnél megint sötét. Én szép élénk pirosat szeretnék, de oxit is önthetek bele, amennyit szeretnék, ez már nem lesz piros, úgyhogy váltáson gondolkozom, és... ahogy láttam ennek a vital-nak vannak élénk színei, szóval... vélemény róla? :)2012. dec. 21. 12:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!